Rólunk

Autójavító műhelyünk története

BOGNÁR AUTÓSZERVÍZ - MAGYARKANIZSA

A "BOGNÁR" autójavító műhely egy fiatal magyarkanizsai magáncég.

A cég neve az alapító tulajdonos vezetéknevéből származik, aki a tanulmányainak befelyezése után 1999-ben a szerbiai naftaipari tröszt autóparkjának karbatartói műhelyében dolgozott. A 10 évnyi folyamatos autómechanikusi munkatapasztalat után Magyarkanizsán megnyitott a "BOGNÁR" autójavító műhely.

A folytonos beruházásokkal egyre több szerszámmal és berendezéssel gazdagodott a műhely. Az első néhány kliens jobbára rokoni, baráti és közeli ismeretségi körből származott. Idővel a becsületes, szorgalmas, a pontos és a szakszerű munka egyre több magyarkanizsai autótulajdonost, céget és intézményt hozott a "BOGNÁR" autójavító műhely számára.

BOGNÁR AUTÓSZERVÍZ - MAGYARKANIZSA

Sajátosságok, amik az autójavító műhelyünket elismerté tették

Mivel azt valljuk, hogy "az idő pénz" a "Bognár" autójavító műhelyben időre készülnek a szerelések.

A digitális berendezéseink segítségével precíz aotóoptikát és egyensúlyozást biztosítunk méltányos árakon, ezért azt is mondják rólunk, hogy ebben a témában a környékünkön a "Bognár" autószervíz a legjobb műhelyek között van.

KÉRJÜK HÍVJON BENNÜNKET MIELŐBB az időpont egyeztetése érdekében, hogy mielőbb elkészülhessünk a szükséges szervízzel - MI TISZTELJÜK AZ ÖNÖK IDEJÉT !

+381 (0) 63/85-00-236

Galéria

BOGNÁR AUTÓSZERVÍZ FÉNYKÉPCSARNOKA

Archívum

BOGNÁR AUTÓSZERVÍZ RÉGI FÉNYKÉPCSARNOKA

Kapcsolat

Cím :

Gyár utca 4.
24420 Magyarkanizsa
Szerbia


Bognár autószervíz Magyarkanizsa  - FACEBOOK profile

autobognarservis.com

info@autobognarservis.com

+381 (0) 63/85-00-236